3d_inspiration-2560x1440

Uw Financieel Plan vanaf 24 maart 2014 online

Vanaf 24 maart 2014 is Uw Financieel Plan actief. Het is een nieuw platform waar alle financiële zaken van het particuliere huishouden op één punt overzichtelijk bij elkaar worden gebracht: uw verzekeringen, uw hypotheek en uw vermogen. Voor onze bestaande relaties zullen wij de gegevens invoeren en de documenten toevoegen. Hier kunnen zij de meest recente polissen van alle verzekeringen inzien, eenvoudig online schades melden en wijzingen doorgeven.

Naast de verzekeringen biedt Uw Financieel Plan volledig inzicht in de ontwikkelingen van het vermogen en worden onze relaties op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom van hun hypotheek. Als er wijzigingen van toepassing zijn of er verbeteringen mogelijk zijn, dan worden zij hierover geïnformeerd. Tevens biedt Uw Financieel Plan de unieke mogelijkheid aan consumenten om zelf een financieel plan op te stellen en hiermee geld te besparen op kostbaar advies.

Aan nieuwe bezoekers biedt Uw Financieel Plan de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. Zij kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om zelf de lopende polissen, hypotheekgegevens en beleggingsverzekeringen op één punt te verzamelen. Uw Financieel Plan zal kosteloos en vrijblijvend de verzekeringen controleren. Indien verbetering van de voorwaarden of besparing op de premie mogelijk is worden de deelnemers hierover geïnformeerd.

Uw Financieel Plan is dé nieuwe vorm van financiële dienstverlening. Financieel advies vanuit uw eigen belang. U zit achter de knoppen en wij zorgen voor de oplossingen. Schrijf u nu gratis in en zorg dat u altijd en overal toegang heeft tot uw financiële administratie. Het is eenvoudig, overzichtelijk en veilig.

Vriendelijke groet,
Harold Hoeijmans
2Gather Financial BV

Deel deze pagina