gebouw (2)

Onze Diensten

De modules

UwFinancieelPlan biedt de mogelijkheid om al uw financiële zaken kosteloos in één overzichtelijk systeem te verzamelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze dienstverlening op basis van financiële planning. Met behulp van de module uw financieel plan kunt u zelf uw huidige situatie in beeld brengen en financiële plannen maken voor de toekomst. Hierbij kunt u rekening houden met verschillende situaties zoals uw pensioen, toekomstige woonlasten, ontwikkeling van uw vermogen, inkomstenverlies als gevolg van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of vroegtijdig overlijden. Naast de module Uw Financieel Plan kunt u uw abonnement uitbreiden met verschillende losse modules.

Lees verder >

Advies

Indien nodig kunt u een beroep doen op een bij ons aangesloten adviseur voor persoonlijk advies. Aan de hand van uw financieel plan zal de adviseur samen met u op zoek gaan naar een juiste invulling van de financiële planning en bijbehorende oplossingen. Er wordt aandacht besteed aan uw wensen voor nu en de toekomst, maar ook aan zaken die u in het verleden al heeft geregeld. Door zelf alvast de juiste gegevens achter te laten in de module uw financieel plan kunt u het adviesgesprek goed voorbereiden. Als u optimaal gebruik maakt van deze module kunnen wij u sneller helpen en kunt u veel in de advieskosten besparen.

Lees verder >

Bemiddeling

Nadat u goed in kaart heeft gebracht wat uw wensen zijn en u samen met uw adviseur de mogelijkheden heeft besproken kunnen wij u verder van dienst zijn bij het bemiddelen van al uw financiële wensen. Het voordeel hiervan is dat wij precies op de hoogte zijn van uw situatie en in uw belang uw zaak zullen behartigen. Wij werken onafhankelijk van banken en verzekeraars, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over moeilijke keuzes tussen de verschillende aanbieders.

U heeft tijdens de offerte- en aanvraagprocedure altijd een deskundig adviseur aan úw kant staan.

Lees verder >

In onze dienstenwijzer leest u meer over de tarieven voor persoonlijk advies en bemiddeling.

Met het dienstverleningsdocument kunt een vergelijking maken met andere aanbieders.

Graag verwijzen wij u verder naar de algemene voorwaarden van Uw Financieel Plan. 

Deel deze pagina