richtingwijzers (3)

Advies

Indien nodig kunt u een beroep doen op een bij ons aangesloten adviseur voor persoonlijk advies. Aan de hand van uw financieel plan zal de adviseur samen met u op zoek gaan naar een juiste invulling van de financiële planning en bijbehorende oplossingen. Er wordt aandacht besteed aan uw wensen voor nu en de toekomst, maar ook aan zaken die u in het verleden al heeft geregeld. Door zelf alvast de juiste gegevens achter te laten in de module uw financieel plan kunt u het adviesgesprek goed voorbereiden. Als u optimaal gebruik maakt van deze module kunnen wij u sneller helpen en kunt u veel in de advieskosten besparen.

De advieskosten van onze dienstverlening inzake uw hypotheek, uw verzekeringen en uw vermogen zijn als volgt opgebouwd. Wanneer u ervoor kiest om de complete financiële planning door ons te laten verzorgen dan betaalt u 1.450 euro. Wij verzorgen dan de inventarisatie op basis van een persoonlijke gesprek, maken een uitgebreide analyse op kantoor, stellen een financieel rapport voor u op en bespreken deze rapportage in een tweede persoonlijk gesprek. Nadat alle wensen tijdens de tweede afspraak zijn besproken gaan wij voor u op zoek naar de juiste oplossingen, welke wij opnieuw met u zullen bespreken tijdens een derde persoonlijk gespek.

Wanneer u kiest voor een standaard financiële planning dan betaalt u 950 euro. U verzorgt dan zelf uw inventarisatie middels de module uw financieel plan en het uploaden van alle benodigde financiële documenten. Vervolgens maken wij een uitgebreide analyse op kantoor, stellen voor u een financieel rapport op en bespreken deze rapportage in een persoonlijk gesprek. Nadat alle wensen tijdens zijn besproken gaan wij voor u op zoek naar de juiste oplossingen, welke wij opnieuw met u zullen bespreken tijdens een tweede persoonlijk gesprek.

Wanneer u kiest voor een beknopte financiële planning dan betaalt u slechts 450 euro. U verzorgt dan zelf uw inventarisatie middels de module uw financieel plan en het uploaden van alle benodigde financiële documenten. Ook stelt u zelf het financieel rapport samen via deze module. Op basis van uw financiële rapportage gaan wij voor u op zoek naar de juiste oplossingen welke wij vervolgens met u zullen bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

< Ga terug

Deel deze pagina