blokken (2)

De modules

Uw Financieel Plan biedt de mogelijkheid om al uw financiële zaken kosteloos in één overzichtelijk systeem te verzamelen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze dienstverlening op basis van financiële planning. Met behulp van de module uw financieel plan kunt u zelf uw huidige situatie in beeld brengen en financiële plannen maken voor de toekomst. Hierbij kunt u rekening houden met verschillende situaties zoals uw pensioen, toekomstige woonlasten, ontwikkeling van uw vermogen, inkomstenverlies als gevolg van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of vroegtijdig overlijden.

Naast de module Uw Financieel Plan kunt u uw abonnement uitbreiden met verschillende losse modules.

Als u gebruik maakt van de module uw verzekeringen, dan zullen wij een verzekering uitzoeken met de beste voorwaarden tegen de laagste premie. De beste voorwaarden betekent in verzekeringstaal dat u dekking heeft tegen alle van buiten komende onheil, oftewel all risk verzekerd. Bovendien staan onze medewerkers altijd aan úw kant bij het indienen van een schademelding. Omdat wij onze dienstverlening provisievrij aanbieden kunnen wij aan u de laagste premies voorstellen. De provisie wordt direct aan u teruggegeven, zodat u met deze besparing de abonnementskosten makkelijk terugverdient.

Als u gebruik maakt van de module uw hypotheek, dan bieden wij u duidelijk inzage in de ontwikkelingen rondom uw hypotheek. Wij controleren de looptijd, waarschuwen u op tijd bij het verlopen van de rentevaste periode en we houden de marktontwikkelingen nauwkeurig in de gaten. Indien een besparing op uw woonlasten haalbaar is zullen wij u hierop attenderen. Bovendien volgen wij ook de ontwikkelingen op gebied van hypotheken, de woningmarkt en fiscale veranderingen. Indien wijzigingen van toepassing zijn op uw persoonlijke situatie dan zullen wij u hierover informeren.

Als u gebruik maakt van de module uw vermogen, dan krijgt u eenvoudig toegang tot een aantal zorgvuldig geselecteerde vermogensbeheerders. In uw eigen beveiligde omgeving kunt u de ontwikkelingen van uw vermogen op de voet volgen. Op deze manier heeft u altijd inzicht in uw investeringen, kunt u achtergrondinformatie vinden over specifieke fondsen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws op de financiële markt. U kunt actief deelnemen aan het beheer van uw vermogen, maar u kunt er ook voor kiezen het vermogensbeheer geheel over te laten aan de specialisten.

< Ga terug

Deel deze pagina